Subota, 17 Oktobra, 2020
Velika Kladuša 5° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
9. Oktobra. 2020., Velika Kladuša Izvor vijesti: RVK
Zamjenik predsjedavajućeg Skupštine USK Razim Halkić na sastanku kod predsjedavajućeg Vijeća

Zamjenik predsjedavajućeg Skupštine USK Razim Halkić, direktor JU „Kantonalni fond za pomoć u stambenom zbrinjavanju i zapošljavanju boračkih populacija, prognanih osoba i socijalno ugroženih kategorija“ Suvad Šahinović, poslanik u Skupštini USK i delegat u Domu naroda FBiH Anel Šahinović i Aladin Ćerimović boravili su danas u posjeti kod predsjedavajućeg Općinskog vijeća Velika Kladuša Fikreta Bašića. Razgovaralo se o unaprijeđenju saradnje između zakonodavnog organa USK tj. Skupštine USK i predstavničkog organa građana Velike Kladuše odnosno Općinskog vijeća, te o nezaobilaznoj temi migrantskoj krizi na području općine Velika Kladuša.

Predsjedavajući Bašić je svoje goste upoznao i sa stanjem u drugim oblastima u Velikoj Kladuši kao i o radu Općinskog vijeća u ovoj godini.

ZADNJE VIJESTI IZ Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja ove stranice slažete se sa korištenjem Kolačića u svrhe rada stranice. više informacija

Mi i naši partneri upotrebljavamo kolačiće ili identifikatore uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na dugme kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu.

Zatvori prozor