Utorak, 7 Aprila, 2020
Velika Kladuša 5° C Clear Sky
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
18. Marta. 2020., Velika Kladuša Izvor vijesti: VKportal.BA
Širom USK i BiH štabovi civilne zaštite rade punom parom, u Velikoj Kladuši se nisu ni sastali
Piše: Adel Eskić

Pandemija koja hara svijetom je digla na noge sve, ali ne baš sve, Velika Kladuša je definitivno jedina lokalna samouprava čiji vlastodržci ne da nisu prstom pomakli, već su čak i pobjegli u susjednu republiku Hrvatsku, te po svemu sudeći čekaju da opasnost prođe da se mogu opet vratiti u Veliku Kladušu, pričati narodu bajke i basne, uzimati novac, okrivljivati druge da su protiv njih, pa nastaviti graditi po susjednoj RH i čekati sezonu.

Dok u Bosanskoj Krupi Općinski štab civilne zaštite sa javnim komunalnim preduzećem ove općine u svrhu prevencije od koronavirusa i uređenja životnog prostora, peru i dezinfikuju najfrekventnije ulice u općini, velikokladuški štab Civilne zaštite na čijem čelu je sin načelnika Velike Kladuše Ervin Abdić kulira i čeka da “opasnost” prođe jer očigledno njih se to ne tiče.

U općini Bužim danas se također krenulo sa pranjem i dezinfekcijom ulica od strane javnog komunalnog preduzeća i Štaba civilne zaštite.

Također, kako nezvanično saznajemo u kabinetu načelnika Velike Kladuše već danima nema nikoga. Od načelnika i savjetnika nema ni traga ni glasa i to možda najbolje oslikava njihovu (ne)brigu o stanovnicima Velike Kladuše.

Novosti vezane uz ovu temu:

Kritika urodila plodom, počelo pranje i dezinfekcija velikokladuških ulica , 19.03.2020

ZADNJE VIJESTI IZ Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja ove stranice slažete se sa korištenjem Kolačića u svrhe rada stranice. više informacija

Mi i naši partneri upotrebljavamo kolačiće ili identifikatore uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na dugme kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu.

Zatvori prozor