Ponedjeljak, 1 Februara, 2021
Velika Kladuša 0° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
25. Jula. 2020., Velika Kladuša Izvor vijesti: Trend radio
Promovisana knjiga „Zaštita prava na lokalnu samoupravu u FBIH“ autora dr. sc. Jasmina Hušića

Promocija knjige „Zaštita prava na lokalnu samoupravu u Federaciji Bosne i Hercegovine“ autora dr. sc. Jasmina Hušića, održana je sinoć u hotelu Konak. Promotori knjige bili su, akademik prof. dr. Mujo Demirović, dr. Muhamed Mujakić i akademik prof. dr. Mirko Pejanović, profesor emeritus Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu. Promotori su pohvalno govorili o samom autoru i knjizi, kao i njenom značaju za lokalnu samoupravu. Sva tri promotora su istakla da ovo djelo predstavlja značajan i vrijedan doprinos pravnoj znanosti.

Nakon promotora prisutnima se obratio i sam autor koji je istakao, „da je knjiga finalni proizvod doktorskog studija kroz znanstvena istraživanja, a kao što se iz naslova vidi bavi se problematikom lokalne samouprave“. U samoj knjizi dr. Hušić se bavi i odnosom građana prema vlasti i samih lokalnih vlasti prema građanima.

Autor knjige dr.sci. Jasmin Hušić rođen je 1977. godine u Velikoj Kladuši, dugogodišnji je uposlenik Općinskog organa uprave a na narednim lokalnim izborima prijavljen je kao nezavisni kandidat za Općinskog načelnika Velike Kladuše.

ZADNJE VIJESTI IZ Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja ove stranice slažete se sa korištenjem Kolačića u svrhe rada stranice. više informacija

Mi i naši partneri upotrebljavamo kolačiće ili identifikatore uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na dugme kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu.

Zatvori prozor