Četvrtak, 21 Oktobra, 2021
Velika Kladuša
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
12. Novembra. 2020., Velika Kladuša Izvor vijesti: VKportal.BA
Premijer USK i dopredsjedavajući Skupštine dali podršku Jasminu Hušiću

Danas je premijer Unsko-sanskog kantona Mustafa Ružnić zajedno sa dopredsjedavajućim Skupštine Unsko-sanskog kantona Razimom Halkićem i svojim saradnicima posjetio ured nezavisnog kandidata za načelnika Općine Velika Kladuša dr. sc. Jasmina Hušića.

Nakon sastanka sa nezavisnim kandidatom za općinskog načelnika dr. sc. Jasminom Hušićem u izjavi za medije premijer USK i dopredsjedavajući Skupštine USK su dali punu podršku kandidatu Jasminu Hušiću i njegovom izbornom programu, te istakli spremnost Vlade USK i Skupštine USK da budu istinski saradnik i partner Velikoj Kladuši na čelu sa Jasminom Hušićem u realizaciji projekata iz izbornog programa.

Premijer je također poželio sreću svim kandidatima za Općinsko vijeće na listama stranaka koje su dale podršku Jasminu Hušiću na predstojećim izborima, te pozvao sve građane da izađu u što većem broju i glasajući za Jasmina Hušića i ove kandidate za Općinsko vijeće Veliku Kladušu povedu u neka bolja vremena.

ZADNJE VIJESTI IZ Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja ove stranice slažete se sa korištenjem Kolačića u svrhe rada stranice. više informacija

Mi i naši partneri upotrebljavamo kolačiće ili identifikatore uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na dugme kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu.

Zatvori prozor