Srijeda, 3 Februara, 2021
Velika Kladuša 11° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Marketing

Oglašavanje na Internetu jeftinije je nego oglašavanje u većini drugih medijima. Osim toga Internet oglašavanje je učinkovitije od oglašavanja u ostalim medijima ako svoje reklamne poruke usmjeravate prema ciljnoj skupini, jer se vaš oglas prikazuje jedino onima koji su zaista zainteresirani za tip usluga ili proizvoda kakve nudite.

Iskoristite prednosti internet oglašavanja i uz minimalan trošak kontrolirajte svoje investicije u marketingu i promociji Vaših proizvoda i usluga na jednom od najposjećenijih portala u USK, VKportal.BA.

Zašto se reklamirati na VKportal.BA?

VKportal.BA je najutjecajniji velikokladuški informativni portal koji iz dana u dan bilježi trend rasta posjetioca što nas svrstava u sami vrh najposjećenijih portala na području USK.

VKportal.BA također svojim korisnicima nudi i aplikaciju za sve vrste pametnih telefona i tableta, čime smo napravili iskorak i omogućili našim posjetiocima veoma jednostavan, brz i ugodan način pregledanja sadržaja na VKportal.BA uključujući i reklame naših poslovnih klijenata.

Ono što nas izdvaja od drugih portala jeste to što su sve reklamne pozicije vidljive na svim stranicama VKportal.BA, te to što smo za Vas pripremili veoma modernu i ugodnu platformu putem koje u svakom trenutku možete pratiti rezultate svoje reklamne kampanje.

Također smo Vam omogućili i veoma jednostavno kreiranje Vaše reklamne kampanje, koja je dostupna u par klikova odmah nakon uplate, bilo da uplaćivate online ili putem bankovnog računa.

Sam proces kreiranja reklamne kampanje (aplikacija prikazana ispod) je veoma jednostavan i brz. Prvo treba da odaberete dimenzije i dizajn oglasa, dodate svoj e-mail i link usluge ili proizvoda koji reklamirate, da dodate sliku u odabranoj dimenziji, te da odaberete model zakupa (cjenovnik prikazan po modelu zakupa) i kliknete “Nastavi sa dodavanjem reklame”, nakon čega ćete biti preusmjereni na informacije o plaćanju, a Vaš oglas će čekati uplatu prije nego što se objavi na VKportal.BA.

Modeli zakupa

CPM – cijena po broju prikazivanja reklame (minimum 1.000 prikazivanja)

CPD – cijena po danima prikazivanja reklame


Nastavljanjem korištenja ove stranice slažete se sa korištenjem Kolačića u svrhe rada stranice. više informacija

Mi i naši partneri upotrebljavamo kolačiće ili identifikatore uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na dugme kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu.

Zatvori prozor