Srijeda, 3 Februara, 2021
Velika Kladuša 11° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
O nama

VKportal.BA je velikokladuški informativni portal osnovan 2011. godine i nasljednik je prvog velikokladuškog portala Kladuska-Raja (prvo kao Kladuska-Raja.CJB.NET 2002. godina, pa Kladuska-Raja.NET 2004. godina i Kladuska-Raja.COM 2006. godina).

VKportal.BA je u vlasništvu firme Cybervision s.d. sa sjedištem u Velikoj Kladuši.

Cilj VKportal.BA je objektivno i istinito obavještavanje javnosti i građanstva iz oblastih svih sfera našeg društva. Svojim tekstovima ukazujemo na aktuelne probleme u različitim oblastima, s ciljem pozitivnih društvenih promjena, ali prije svega da afirmišemo pozitivne vrijednosti, ljude i događaje koji doprinose stvaranju zdrave i pozitivne atmosfere u društvu.

Prihod koji ostvaruje VKportal.BA preko marketinga se ulaže u finansiranje troškova skladištenja i dostupnosti samog portala, te daljnji razvoj i proširenje usluga koje nudimo našim posjetiocima i poslovnim partnerima.

 


Nastavljanjem korištenja ove stranice slažete se sa korištenjem Kolačića u svrhe rada stranice. više informacija

Mi i naši partneri upotrebljavamo kolačiće ili identifikatore uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na dugme kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu.

Zatvori prozor