Ponedjeljak, 30 Novembra, 2020
Velika Kladuša 1° C Scattered Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
28. Jula. 2020., Velika Kladuša Izvor vijesti: VKportal.BA
Ko se službenim autom Komunalija voza po Bihaću u 22,00 sata?

Dok Komunalije zajedno sa sestrinskim firmama grcaju u milionskoj dubiozi, menadžment koji je najzaslužniji za katastrofalno poslovanje ove firme nastavlja da se rasipa novcem javnih preduzeća korištenjem službenih vozila kao da su u njihovom vlasništvu.

Jedan naš čitatelj, inače student koji živi u Bihaću (identitet poznat redakciji) u noćnoj šetnji je opazio službeno vozilo JKUP Komunalije kako se voza po Bihaću u 22,00 sata, te nam je poslao slike sa pitanjem kakve službene posjete jednog javnog komunalnog preduzeća bi mogle biti u 22,00 sata u Bihaću?

Moramo priznati da je dobro pitanje, pa i mi javno pitamo eksperte iz JKUP Komunalije, kojim poslom je službeno vozilo jednog javnog komunalnog uslužnog preduzeća u Bihaću u 22,00 sata?

ZADNJE VIJESTI IZ Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja ove stranice slažete se sa korištenjem Kolačića u svrhe rada stranice. više informacija

Mi i naši partneri upotrebljavamo kolačiće ili identifikatore uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na dugme kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu.

Zatvori prozor