Petak, 16 Oktobra, 2020
Velika Kladuša 7° C Light Rain
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
16. Oktobra. 2020., Velika Kladuša Izvor vijesti: VKportal.BA
Kakav debakl: Pogledajte pokušaj “sapiranja” jednog od kandidata nakon što je otkrio prave namjere

Kažu da internet sve pamti duži period, a posebno dobro pamti unazad nekoliko sati, na svoju žalost Ramo Hušidić tu informaciju nije znao i mora je saznati na teži način.

Nakon što se Ramo Hušidić preletio u komentaru na fejsbuk stranici VKportal.BA komentarom kako želi biti drugi, čime je otkrio svoju ulogu na ovim izborima, isti se pokušao ispraviti tako što se još više ukopao.

Nakon objavljenog članka, Ramo je svoj komentar izmijenio i riječ “drugi” izmijenio u “prvi”, samo što nije znao da Facebook pamti izmjene tako da svako može vidjeti da je vršio izmjene na komentaru zajedno sa originalnim odnosno prvobitnim komentarom.

Klikom na “Uređivano” ispod komentara jednostavno možete vidjeti kako je Hušidić riječ “drugi” zamijenio sa “prvi”:

Nadamo se da će se Hušidić odlučiti da li želi biti prvi ili drugi do dana izbora.

ZADNJE VIJESTI IZ Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja ove stranice slažete se sa korištenjem Kolačića u svrhe rada stranice. više informacija

Mi i naši partneri upotrebljavamo kolačiće ili identifikatore uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na dugme kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu.

Zatvori prozor