Nedjelja, 24 Oktobra, 2021
Velika Kladuša 7° C Clear Sky
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
24. Juna. 2020., Velika Kladuša Izvor vijesti: VKportal.BA
Federalna zastupnica Elma Đogić pravosnažno osuđena za klevetu

Federalna zastupnica ispred Laburističke stranke Elma Đogić pravosnažnom presudom je osuđena za klevetu jer je svojim istupima iznosila laži o vlasniku VKportal.BA i tadašnjem predsjedniku OO SDP BiH Velika Kladuša Adelu Eskiću.

U svojim istupima Elma Đogić je iznosila niz neistinitih i uvredljivih tvrdnji i lažnih navoda kako bi se Adel Eskić na taj način diskretitirao kao osoba.

Općinski sud u Velikoj Kladuši je donio presudu 18.09.2018. godine, a pravosnažna je postala nakon što je Kantonalni sud odbio žalbe 09.03.2020. godine.

Svjesni smo da je VKportal.BA već duže vrijeme trn u oku upravo iz razloga jer javnost upoznaje tačnim i istinitim informacijama koje nikako ne idu u prilog vladajućim strukturama u Velikoj Kladuši.

Klevetanje vlasnika ovog portala, kao i svaki drugi način pokušaja da se VKportal.BA “ućutka” u tačnom informisanju građana, neće uspjeti, već ćemo nastaviti samo još jačim intezitetom nego do sada.

ZADNJE VIJESTI IZ Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja ove stranice slažete se sa korištenjem Kolačića u svrhe rada stranice. više informacija

Mi i naši partneri upotrebljavamo kolačiće ili identifikatore uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na dugme kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu.

Zatvori prozor