Subota, 9 Januara, 2021
Velika Kladuša 2° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
21. Juna. 2020., Velika Kladuša Izvor vijesti: VKportal.BA
Ekskluzivno: Alatuša d.o.o. u 2019 poslovala sa gubitkom od 807.869,00 KM!

Potaknuti posljednim obmana javnosti od strane najlošijeg direktora u historiji javnih preduzeća u Velikoj Kladuši, Amira Đogića, nastavljamo sa iznošenjem činjenica o katastrofalnom poslovanju JKUP “Komunalije” zajedno sa sestrinskim firmama koje su osnovali preko ovog preduzeća.

Pisali smo o dubiozi u kojoj se nalazi JKUP “Komunalije” u članku “Nezapamćena obmana: Direktor Komunalija milionsku dubiozu predstavlja kao dobit!“, a sada vam ekskluzivno donosimo i izvještaj o poslovanju Alatuša d.o.o..

U izvještaju Alatuša d.o.o. jasno je vidiljivo da ova firma je iz godine u godinu poslovala u minusu i ono što je još gore taj minus iz godine u godinu je sve veći i veći!

Tako su vrli ekonomski stručnjaci iz Laburističke stranke uspjeli da 2019. godinu završe sa vrtoglavih 807.869,00 KM (osamsto sedam hiljada, osamsto šezdeset i devet KM) u gubitku!

Isti ovi se grčevito bore kako bi građane Velike Kladuše uvjerili da posluju u dobiti, te da sve što rade rade za građane Velike Kladuše i da su svi ostali koji misle drugačije ustvari dušmani i protivnici izgradnje.

Istina je ustvari totalno suprotna, jer činjenice ne lažu i svakom razumnom biću je jasno da se radi o nemilosrdnom pljačkanju građana Velike Kladuše kroz javna preduzeća, gdje je broj uposlenih ustvari samo alibi za puno veće iznose koji bivaju “progutani” u ovim preduzećima.

Kompletan izvještaj za Alatuša d.o.o. za 2019. godinu možete pročitati OVDJE.

ZADNJE VIJESTI IZ Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja ove stranice slažete se sa korištenjem Kolačića u svrhe rada stranice. više informacija

Mi i naši partneri upotrebljavamo kolačiće ili identifikatore uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na dugme kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu.

Zatvori prozor