Petak, 10 Jula, 2020
Velika Kladuša 22° C Broken Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
22. Juna. 2020., Velika Kladuša Izvor vijesti: VKportal.BA
Direktor Alatuša d.o.o. potvrdio svoju nesposobnost!

U jednom od svojih prethodnih članaka smo javnost upoznali sa pogubnim poslovanjem Alatuša d.o.o. u 2019. godini sa gubitkom od nevjerovatnih 807.869,00 KM (osamsto sedam hiljada, osamsto šezdeset i devet KM), a sada nam se preko stranice Laburističke stranke javio i sam direktor, sa nebulozama koje samo potvrđuju sve ono što smo pisali i potvrđuju koliko nesposobni kadrovi upravljaju ovim javnim preduzećima.

VEZA: Ekskluzivno: Alatuša d.o.o. u 2019 poslovala sa gubitkom od 807.869,00 KM!

Tako direktor ovog posrnulog javnog preduzeća Elmin Murtić u svom, nazovimo, demantu, ili kako god, niti jednom riječju nije opovrgnuo da je ovo preduzeće poslovalo sa vrtoglavim gubitkom, jer budimo iskreni, to ni ne može jer smo objavili zvanične financijske izvještaje koji predstavljaju činjenično stanje i pokazuju svu nesposobnost pomenutog direktora.

Tako je Elmin Murtić, u svom obraćanju umjesto da građanima objasni tolike gubitke ovog javnog preduzeća koji dosta novca crpi iz budžeta građana Velike Kladuše, pisao klasične nebuloze koje možemo samo čuti od Ljiljinih eksperata nazivajući one koji su građane Velike Kladuše upoznali sa gubicima ovog preduzeća ni manje ni više nego “KRVNICIMA” koji ne žele dobro ovom preduzeću!

U svom tekstu, Murtić se više bavio sa omaložavanjem i prozivanjem predsjedavajućeg Općinskog vijeća Velika Kladuša gosp. Fikreta Bašića, koji mu nije ostao dužan na sve nebuloze koje je iznio i odgovorio mu putem fejsbuka sljedeće:

Direktor Alatuša d.o.o. bi se mogao udostojiti pa bar građanima pokušati objasniti ogromne gubitke koje je ovo preduzeće imalo u 2019. godini pod njegovim vodstvom, a ne vrijeđati inteligenciju građana Velike Klauduše nazivajući krvnicima one koji žele da građani Velike Klaudše znaju istinu gdje i kako se troši njihov novac, te koliko izdvajaju za cehove nesposobnih direktora javnih preduzeća poput Elmina Murtića.

ZADNJE VIJESTI IZ Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja ove stranice slažete se sa korištenjem Kolačića u svrhe rada stranice. više informacija

Mi i naši partneri upotrebljavamo kolačiće ili identifikatore uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na dugme kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu.

Zatvori prozor