Utorak, 20 Oktobra, 2020
Velika Kladuša 7° C Scattered Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
26. Februara. 2020., BiH Izvor vijesti: RVK
Dan nezavisnosti BiH: 1. i 2. mart neradni dani

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavještava javnost da je Zakonom o proglašenju 1. marta Danom nezavisnosti Republike Bosne i Hercegovine (“Službeni list RBiH”, broj: 9/95), propisano da je 1. mart Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine državni praznik i da se obilježava kao neradni dan.

S obzirom da 1. mart ove godine pada u nedjelju, a imajući u vidu značaj obilježavanja navedenog državnog praznika, Vlada Federacije Bosne i Hercegovine je na svojoj sjednici održanoj 20.02.2020. godine, donijela Odluku o proglašenju 2. marta 2020. godine, neradnim danom u Federaciji Bosne i Hercegovine.

S tim u vezi, a povodom obilježavanja Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, nedjelja 1. i ponedjeljak 2. mart 2020. godine, će biti neradni dani, te na ove dane državni organi, preduzeća i druga pravna lica neće raditi.

ZADNJE VIJESTI IZ BiH

Nastavljanjem korištenja ove stranice slažete se sa korištenjem Kolačića u svrhe rada stranice. više informacija

Mi i naši partneri upotrebljavamo kolačiće ili identifikatore uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na dugme kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu.

Zatvori prozor