8. Novembar. 2018., Unsko-Sanski Kanton Izvor vijesti: cazin.net
U Cazinu se gradi najveći budući shopping centar u Krajini

Radovi na najvećem shopping centru u Krajini su u toku, a, kako saznajemo, veliko otvorenje planira se na proljeće 2019. godine.

Novi poslovni centar biće smješten u gradu Cazinu na postojećoj lokaciji Merkatora na Maloj Lisi.

City Center Cazin, kako će se zvati novo mjesto u gradu, biće izgrađen na 25,000 m2 sa 380 parking mjesta u garaži i na otvorenom, navodi se na Facebook stranici centra.

Radovi na njegovoj izgradnji su već počeli, a sudeći prema fotografijama koje otkrivaju izgled novog budućeg City Centra Cazin, biće ne samo najveći, već i najmoderniji i najljepši na području Unsko-sanskog kantona.

Ono što će obradovati stanovnike Cazina, ali i kantona, jeste da će ovo, uz postojeći Merkator i JYSK, biti jedinstveno mjesto za zabavu i kupovinu gdje će moći pronaći i neke od renomiranih trgovačkih brendova koji nam do sada nisu bili dostupni u našem gradu. Prema najavama vlasnika, Centar će krasiti i bogat gastronomski i zabavni program.

ZADNJE VIJESTI IZ Unsko-Sanski Kanton

Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori