Subota, April 20, 2019
Velika Kladuša 10° C Clear Sky
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
5. Novembar. 2018., Unsko-Sanski Kanton Izvor vijesti: cazin.net
Samo u Krajini: Pogledajte kako je ovaj vozač zaobišao gužvu na GP Hadžin Potok

Duža zadržavanja zabilježena su danas na izlazu iz BiH na graničnim prelazima: Velika Kladuša, Izačić, Bosanska Kostajnica, Bosanski Brod, Bosanska Gradiška, Donja Gradina, Bosanski Šamac, Orašje i Brčko.

Na GP Maljevac se čekalo i preko četiri sata, velika je gužva bila na oba prilaza granici, do benzinske pumpe Sudo Luka preko zaobilaznice i do kružnog toka u centru Velike Kladuše. Na GP Hadžin Potok, Cazin, čekanja su isto tako bila oko dva sata.

A duge kolone i višesatna čekanja dovela su do nesvakidašnjeg događaja koji je zabilježen na GP Hadžin Potok. Naime, jedan nestrpljivi vozač-putnik uspio je da pronađe način da izbjegne duge kolone i približi se što više granici. On je, vjerovali ili ne, kilometarsku kolonu zaobišao tako što je sišao s ceste i vozio po okolnim njivama.

Krajišnici su oduvijek poznati po svačemu, između ostalog i po svojoj kreativnosti, a današnji događaj to i potvrđuje. Ako Krajišniku kažete da nešto ne može, on nađe način da vam dokaže da može.

ZADNJE VIJESTI IZ Unsko-Sanski Kanton

Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori