Utorak, Maj 21, 2019
Velika Kladuša 12° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
8. Decembar. 2015., Humanost, Velika Kladuša Izvor vijesti: VKportal.BA
Prikupljen novac za liječenje Tine Mahić u Turskoj

Jedanaestogodišnja djevojčica Tina Mahić za čiji nastavak liječenja u Turskoj je potrebno 40.000 eura je digla na noge humaniste širom Bosne i Hercegovine i dijaspore. U relativno kratkom periodu dobri ljudi su uspjeli skupiti potreban novac za nastavak Tininog liječenja.

Odbor za prikupljanje pomoći za liječenje Tine Mahić obavještavaju javnost da je prikupljen novac za Tinino liječenje u Turskoj. Njezin odlazak na kliniku u Turkoj je planiran za nedjelju, 13. decembra 2015. godine sa Sarajevskoj aerodroma. Ovom prilikom se želimo zahvaliti svim učesnicima, učenicima i njihovim roditeljima, našim prijateljima u koje smo vjerovali, kao i onim koje smo ovom akcijom stekli.

Također, želimo se zahvaliti našim kolegama, privrednicima, kompanijama, ustanovama, sportskim kolektivima, i svim pojedincima koji su na ovaj ili onaj način pomogli ovu humanu akciju. Svi vi ste, u zadnjih 40 dana, olakšali Tini njezinu borbu sa bolešću, dali joj novu nadu i učvrstili njezinu vjeru u dobre i humane ljude. Stoga, veliko vam hvala“.

ZADNJE VIJESTI IZ Humanost Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori