Subota, Maj 11, 2019
Velika Kladuša 24° C Broken Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
27. Juni. 2012., Moda i ljepota
Prelijepa Bišćanka Alma Cerić pripada grupi povlaštenih manekenki (FOTO)

Prelijepa Bišćanka Alma Cerić odavno pripada grupi povlaštenih manekenki, bez kojih su hrvatske modne smotre – nezamislive. No, zapažena je i na međunarodnoj sceni, uključujući i Pariz kao centar svjetske mode. Trenutno radi u Londonu…

 Za Doznajemo.com iz Pariza: Džana MUJADŽIĆ

Alma je zapolela hod po svjetskim podijima prije sedam godina, zahvaljujući susretu sa vlasnicom zagrebačke agencije “Talia” Tihanom Harapin Zalepugin, sa kojom joj je odmah potpisala ugovor.

Nadalje, zahvaljujući učešću u castingu “Ford modela”, susrela je Simu Eskinju i sa njim snimila dva editorijala. Potom je radila sa Viktorom Dragom pa pozvana u New York, na casting branda “Wrangler”, koji ju je uposlio sa mnogo poleta.

Prodorna Bišćanka fantastičnog izgleda, zavidne vitkosti i visine 178 cm je također učestvovala i na “New York Fashion Weeku”, zahvaljujući marki “Angel&Devil”. Surađivala je sa Patriciom Field, koja je kreirala odjeću za čuvenu TV seriju i film “Sex & grad”.

Alma CeriĆ nije zapostavila ni obrazovanje. Nakon uspješno završene gimnazije u rodnom Bihaću, upisala je studij prava u Zagrebu i već završava treću godinu.

ZADNJE VIJESTI IZ Moda i ljepota

Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori