Četvrtak, Maj 9, 2019
Velika Kladuša 7° C Clear Sky
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
28. Februar. 2016., Humanost, Velika Kladuša Izvor vijesti: VKportal.BA
Pozivamo vas na humanitarni koncert za Zuhdiju Škrgića u Gradskoj sportskoj dvorani

U subotu, 05. marta, 2016. godine u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Kladuši s početkom u 19 sati će se održati humanitarni koncert za našeg Zuhdiju Škrgića.

Cilj ovog humanitarnog koncerta je prikupljanje novčanih sredstava za izmirenje duga prema francuskoj bolnici gdje je Zuhdija Škrgić nakon postoperativnih komplikacija u Bosni i Hercegovini ponovo operisan.

Cijena ulaznice je 5,00 KM, a moći ćete ih kupiti  29.februara, u ponedjeljak na Trgu mladih, ili na ulazu na dan održavanja humanitarnog koncerta. Oni koji ne mogu prisustvovati humanitarnom koncertu, a imaju želju da pomognu mogu kontaktirati Zuhdijinog brata Elvira Škrgića.

Na ovom humanitarnom koncertu će nastupati Veldina Alibegić, Amil Bišćanin, Kamino Verde, Amir Smajić, Suad Begić, Almir Buljubašić, Ismet Cico Omeragić, udruženje žena “AŠIK-KALDRMA” i kulturno-umjetniško društvo “BISER”.

VKportal.BA poziva sve ljude dobre volje da se uključe i pomognu u prikupljanju novčanih sredstava za našeg Zuhdiju Škrgića.

ZADNJE VIJESTI IZ Humanost Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori