Ponedjeljak, Maj 6, 2019
Velika Kladuša 9° C Light Rain
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
10. Mart. 2019., Velika Kladuša Izvor vijesti: VKportal
Operacija 104 – ASuBiH

Operacija 104 ( sto za 4 ) je novi projekat Lokalnog tima ASuBiH Velika Kladuša. Radi se o tome da će se četiri osobe, tačnije, četiri srednjoškolca, naći na slijepo, bit će im poznato vrijeme i mjesto sastanka, ali neće znati ko ih očekuje za stolom. Takvo druženje će zasigurno biti zanimljivo i zabavno.

Da bi se jos više upoznali,prisutni će telefone odložiti na sredinu stola, a da ne bi bilo neugodne tišine, dobit će temu o kojoj mogu pričati.

Ako  ste zainteresirani da u vaš život uđu neki novi ljudi, prijavite se na sljedećem linku : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNGox_uec8MMywam2b7swJazJg1KnWcZdb-vq_kY56LerYbA/viewform

Cilj ovog projekta je prvenstveno druženje i sklapanje novih prijateljstava, ali želimo i razbiti neke od predrasuda. Svi znamo kako su današnji srednjoškolci podijeljeni, te postoji dosta neslaganja između škola. Želimo da se druže i prvi i četvrti razredi, i učenici Gimnazije i Prve i Druge srednje čkole.

Za neke detaljnije informacije možete se javiti na fb stranicu, ili ig profil našeg lokalnog tima.

ZADNJE VIJESTI IZ Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori