Ponedjeljak, Maj 6, 2019
Velika Kladuša 9° C Light Rain
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Marketing

Oglašavanje na Internetu jeftinije je nego oglašavanje u većini drugih medijima. Osim toga Internet oglašavanje je učinkovitije od oglašavanja u ostalim medijima ako svoje reklamne poruke usmjeravate prema ciljnoj skupini, jer se vaš oglas prikazuje jedino onima koji su zaista zainteresirani za tip usluga ili proizvoda kakve nudite.

Iskoristite prednosti internet oglašavanja i uz minimalan trošak kontrolirajte svoje investicije u marketingu i promociji Vaših proizvoda i usluga na jednom od najposjećenijih portala u USK VKportal.BA.

Zašto se reklamirati na VKportal.BA?

VKportal.BA je najutjecajniji velikokladuški informativni portal koji iz dana u dan bilježi trend rasta posjetioca što nas svrstava u sami vrh najposjećenijih portala na području USK.

VKportal.BA također svojim korisnicima nudi i aplikaciju za sve vrste pametnih telefona i tableta, čime smo napravili iskorak i omogućili našim posjetiocima veoma jednostavan, brz i ugodan način pregledanja sadržaja na VKportal.BA uključujući i reklame naših poslovnih klijenata.

Ono što nas izdvaja od drugih portala jeste to što su sve reklamne pozicije vidljive na svim stranicama VKportal.BA, te to što smo za Vas pripremili veoma modernu i ugodnu platformu putem koje u svakom trenutku možete pratiti rezultate svoje reklamne kampanje.

Također smo Vam omogućili i veoma jednostavno kreiranje Vaše reklamne kampanje, koja je dostupna u par klikova odmah nakon uplate, bilo da uplaćivate online ili putem bankovnog računa.

Sam proces kreiranja reklamne kampanje (aplikacija prikazana ispod) je veoma jednostavan i brz. Prvo treba da odaberete dimenzije i dizajn oglasa, dodate svoj e-mail i link usluge ili proizvoda koji reklamirate, da dodate sliku u odabranoj dimenziji, te da odaberete model zakupa (cjenovnik prikazan po modelu zakupa) i kliknete “Nastavi sa dodavanjem reklame”, nakon čega ćete biti preusmjereni na informacije o plaćanju, a Vaš oglas će čekati uplatu prije nego što se objavi na VKportal.BA.

Modeli zakupa

CPM – cijena po broju prikazivanja reklame (minimum 1.000 prikazivanja)

CPD – cijena po danima prikazivanja reklame

Kreiraj novi Oglas

Cjenovnik i model zakupa

Vaš oglas će izgledati ovako


Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori