19. Juni. 2019., Velika Kladuša Izvor vijesti: VKportal.BA
Obavijest o komemoraciji povodom smrti našeg sugrađanina Čelebić Fikreta – Fike iz Velike Kladuše

Socijaldemokratska partija, SDP Velika Kladuša održat će komemorativnu sjednicu povodom smrti istaknutog člana SDP – a i građanina Velike Kladuše Čelebić Fikreta – Fike .

Komemorativna sjednica održat će se u četvrtak, 20. juna u opštinskoj vijećnici sa početkom u 14:00h. Posljednji ispraćaj je ispred kuće žalosti u Velikoj Kladuši u ulici Šabića put br. 39 u 16:30h, a dženaza i ukop će se obaviti na gradskom groblju Drmaljevo iza ikindija – namaza.

Fiko je rođen u Todorovu 1949. godine, gdje je je završio osnovnu školu, nakon čega nastavlja školovanje u Banja Luci. Svoj radni vijek je proveo u Velikoj Kladuši radeći u Skupštini opštine na odgovornim mjestima i u Agrokomercu kao rukovodeći kadar. Posljednih godina radio je kao advokat u Velikoj Kladuši.

ZADNJE VIJESTI IZ Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori