Srijeda, Maj 8, 2019
Velika Kladuša 11° C Broken Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
O nama

VKportal.BA je velikokladuški informativni portal osnovan 2011. godine i nasljednik je prvog velikokladuškog portala Kladuska-Raja (prvo kao Kladuska-Raja.CJB.NET 2002. godina, pa Kladuska-Raja.NET 2004. godina i Kladuska-Raja.COM 2006. godina).

VKportal.BA je u vlasništvu firme Cybervision s.d. sa sjedištem u Velikoj Kladuši.

Cilj VKportal.BA je objektivno i istinito obavještavanje javnosti i građanstva iz oblastih svih sfera našeg društva. Svojim tekstovima ukazujemo na aktuelne probleme u različitim oblastima, s ciljem pozitivnih društvenih promjena, ali prije svega da afirmišemo pozitivne vrijednosti, ljude i događaje koji doprinose stvaranju zdrave i pozitivne atmosfere u društvu.

Prihod koji ostvaruje VKportal.BA preko marketinga se ulaže u finansiranje troškova skladištenja i dostupnosti samog portala, te daljnji razvoj i proširenje usluga koje nudimo našim posjetiocima i poslovnim partnerima.

 


Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori