Ponedjeljak, Maj 6, 2019
Velika Kladuša 5° C Light Rain
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
14. April. 2019., Velika Kladuša Izvor vijesti: RVK /VKportal
Naša mlada sugrađanka Elma treba našu pomoć: Želimo Elmu zdravu i bezbrižnu!

Obratili su nam se iz Osnovne škole „Crvarevac“ sa apelom za pomoć mladoj Elmi Mujagić iz Čaglice koja pohađa ovu osnovnu školu. U apelu je navedeno da je Elmi utvrđena skolioza, koja je u progresu i da je neminovan operativni zahvat. Njeno teško putovanje i boravak po bolnicama traje skoro godinu dana. Za operaciju, koja je potrebna, jer u suprotnom može doći do invaliditeta, potrebno je 13.000 eura.

Elma je nedavno izgubila i oca, te njena mama nije u mogućnosti da sama isfinansira troškove operacije. Stoga je pokrenuta akcija za prikupljanje potrebnih novčanih sredstava. U akciju se uključio njen razred, roditelji učenika, njeni prijatelji, kao i kolege.

„Želimo Elmu zdravu i lijepu. Želimo da njena budućnost bude bezbrižna. Zato molimo sve dobre ljude u ime Elme i njenog V1, da se odazovete i pomognete. Mi nećemo mirno gledati, već aktivno sudjelovati jer smo i dosad sve zajedno radili za mnogu drugu bolesnu djecu, u raznim projektima i aktivnostima skole. Elma to zasluzuje“ – poručili su u apelu iz Elmine škole.

Broj žiro računa za uplate iz BiH

TRN 1613000076184146

Za uplate iz inostranstva BH391612000100262894

Na ime Mine Mujagic (majka).

SWIFT CODE

RSBABA2S

Raiffeisen bank

ZADNJE VIJESTI IZ Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori