Ponedjeljak, Februar 18, 2019
Velika Kladuša -3° C Clear Sky
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
16. Juli. 2018., Unsko-Sanski Kanton Izvor vijesti: cazin.net
MUP USK NEGIRAO: Nije bilo pokušaja silovanja u Bihaću od strane migranta

Mnogi web portali u Krajini juče su objavili informaciju da je migrant u Bihaću upao u kuću i pokušao silovati Bišćanku.

No, danas je MUP USK izišao sa informacijom da se radilo o neovlaštenom upadu u stan migranta u Bihaću, ali nigdje nije ni spomenuto da se radilo o pokušanju silovanja kao što su mnogi objavili.

Pročitajte i kompletan izvještaj:

Dana 13.07.2018. godine, PS Bihać obratio se B.A. rođen 1980. godine, nastanjen u Ul. 502. Viteške brigade u Bihaću, koji je prijavio da je u stanu zatekao lice stranog državljanina- migranta. Na lice mjesta upućena je policijska patrola koji su u razgovoru sa prijaviteljem došli do slijedećih informacija.

Prijavitelj je nakratko napustio stan te ostavio otvorena vrata od stana, što je iskoristio migrant te ušao u unutrašnjost istog. Supruga prijavitelja B.A. rođena 1982.godine koja se nalazila u stanu, primjetila je nepoznato lice i istog počela odgurivati da izađe iz stana. U tom trenutku u stan se vraća prijavitelj koji je uspio lice izvesti ispred zgrade i zadržati ga do dolaska policijskih službenika.

Utvrđeno je da se radi o licu R.Y rođen u Afganistanu, kojeg su preuzeli policijski službenici.

Daljnji rad na dokumnetovanju i utvrđivanju svih činjenica iz prijave, nastavljaju istražitelji Odsjeka kriminalističke policije PS Bihać.

ZADNJE VIJESTI IZ Unsko-Sanski Kanton

Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori