Petak, Maj 24, 2019
Velika Kladuša 22° C Clear Sky
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Dao otkaz i prodao sve što ima da bi ostvario snove smrtno bolesnoj kćeri

John Silk očito zna šta znači stvarno voljeti dijete – prodao je svoj Porsche, a masno plaćeni posao u firmi za zapošljavanje zamijenio poslom pomoćnika u školskom autobusu, kako bi je svakog dana mogao vidjeti i ispratiti u školu, dok ona veselo viče za njim kako bi ga zagrlila. Prije ga je viđala samo vikendom, jer su John i mama joj rastavljeni.

Novac je iskoristio da joj ispuni snove o putovanjima i dosad su zajedno posjetili preko 15 zemalja. Vicky ima 22 godina, ima Downov sindrom i Eisenmengerov kompleks, bolest srca i pluća. Kad je rođena dali su joj samo 15 godina života. Znaju da možda nemaju previše vremena s njom.

John štedi na sve moguće načine i ne želi i dalje provoditi život zakopan u posao, umjesto da stvara uspomene s vlastitom kćeri. Vicky je vidjela pravi vulkan, posjetila Havaje, vozila se helikopterom, bila u Disneyland, a pripomogla je i udruga Dreams Come True. Iza njih su 24 prekrasna putovanja.

“Vicky me naučila što je smisao života. Ne mislim na kraj, mislim na svaki novi početka koji s njom imam.”

Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori