Utorak, Maj 21, 2019
Velika Kladuša 15° C Broken Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
2. Oktobar. 2018., Unsko-Sanski Kanton Izvor vijesti: SDP USK
KO SDP BiH USK: BiH za sve nas, po mjeri svih nas!

Skupovi Kantonalne organizacije SDP BiH Unsko-sanskog kantona održani u proteklom periodu na kojima su predstavljeni kandidati za sva tri nivoa vlasti, te direktan svakodnevni kontakt i razgovor s građanima, značajan su pokazatelj da je Socijaldemokratska partija u ovom kantonu prepoznata kao politička snaga s pozitivnim predznakom, jedina koja ima konkretnu viziju države Bosne i Hercegovine u naredne četiri godine, konkretan plan za obnovu ekonomije i provođenje neophodnih reformi u oblastima obrazovanja, zdravstva, socijalne zaštite, pravosuđa i javne uprave.

Socijaldemokratska partija odlučno nastavlja borbu za prava obespravljenih radnika, pripadnika boračke populacije, za dostojanstven život penzionera, za otvaranje novih radnih mjesta, razvoj kulture i sporta, kreiranje društva i prilika koje će mladim ljudima dati razlog za ostanak, za pravedno društvo, društvo bez korupcije i nepotizma, društvo u kojem će svi imati jednake šanse.

Svjesni činjenice da je trenutno stanje u zemlji neprihvatljivo, da nažalost velika većina građana jedva preživljava i da se stvari moraju radikalno mijenjati, građanima BiH i Unsko-sanskog kantona ponudili smo alternativu – DA podrže našu viziju i naš plan za obnovu zemlje i zajedno sa SDP-om u naredne četiri godine naprave iskorak u sigurnu budućnost svih nas i naše djece, ili da se sunovrate desetcima godina u prošlost. Izbor je jasan.

Isto smo tako svjesni i odgovornosti koju preuzimamo i upravo zato trebamo podršku i povjerenje što je moguće većeg broja građana Bosne i Hercegovine da zaista stvorimo zemlju za sve nas, po mjeri svih nas.

Do pobjede!

ZADNJE VIJESTI IZ Unsko-Sanski Kanton

Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori