29. Maj. 2012., Region
Kada proslava mature završi naopako: Brutalno pretukli momka i zgulili mu kožu s kosom

Domagoju Galiću dijagnosticirano napuknuće jagodične kosti, oÅ¡tećenje rožnice oka…

 Proslava pete godišnjice mature u petak navečer za 23-godišnjeg zubnog tehničara Domagoja Galića iz Splita završila je “posjetom” Hitnom hirurškom prijemu splitske bolnice, nakon što ga je, kako sam kaže, bez ikakvog razloga, napala i brutalno pretukla grupa mladića, kada se oko tri sata ujutro vraćao kući s proslave.

U bolnici mu je naknadno dijagnosticirano napuknuće jagodične kosti, oštećenje rožnice oka, izbijena su mu dva zuba, jedan prelomljen na pola i dva oštećena, ima višestruke podljeve, posjekotine i razderotine po čitavom tijelu. No, o proživljenoj torturi i užasu najbolje svjedoči to što je Domagoju poviše čela doslovno oguljeno nekoliko centimetara kože s kosom, kao da ga je netko pokušao skalpirati.

Nakon što je u subotu oko 13 sati otišao u splitsku bolnicu, ljekari su obavijestili policiju koja je potom vrlo brzo privela na razgovor 21-godišnjeg Hrvoja Đ. iz Splita. On je priznao policajcima da je napao i ozlijedio Domagoja, a kao razlog je naveo da ga je ovaj provocirao, vrijeđao i svašta mu dobacivao u autobusu.

ZADNJE VIJESTI IZ Region