Četvrtak, Oktobar 3, 2019
Velika Kladuša
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
2. Mart. 2012., Nogomet
Hiljade Novopazaraca dočekalo navijače Fenerbahčea uz skandiranje Ovo je Turska! (Video)

U Novi Pazar je iz Turske doputovalo dvadesetak navijača fudbalskog kluba Fenerbahče, pobratima kluba Novi Pazar.

 Njih je na Gradskom stadionu dočekalo više hiljada građana Novog Pazara i navijača kluba iz tog grada, koji su, između ostalog, skandirali “Ovo je Turska”!

Oni će prisustvovati utakmici 16. kola fudbalskog šampionata Srbije Novi Pazar – Partizan, koja se igra sutra u 14 sati.

Inače, ova utakmica je proglašena utakmicom visokog rizika.

Novopazarska policija saopštila je da je spremna da spriječi eventualne incidente. Utakmica će, kako je najavljeno, biti snimana.

Sve mjere preduzeće i klub domaćin, a portparol kluba Redžep Korać izjavio je, pred nastavak prvenstva, da su u ovom klubu preduzeli sve potrebne mjere da utakmica 16. kola protekne bez incidenata na tribinama.

Kako je najavljeno, Partizan će imati podršku oko 400 svojih navijača, koji će doći iz Beograda i drugih gradova Srbije i Crne Gore.

Korać je lokalnim medijima rekao da ne očekuje antisemitsko ponašanje novopazarskih navijača prema treneru Partizana, Izraelcu Avramu Grantu.

“Klub iz Novog Pazara tražio je spisak navijača koji dolaze iz Beograda, a ko ne bude na tom spisku neće moći da uđe na stadion”, tvrdi Korać.

Trener Partizana kaže da je njegov tim spreman i da o ekipi domaćina zna sve što je potrebno, pišu agencije, a prenose Nezavisne.

ZADNJE VIJESTI IZ Nogomet