FOTO Zbog preseksi slika Instagram joj uklonio račun, pokrenula pokret za “oslobađanje dekoltea”
30. April. 2017. u 1:32

LIJEPOJ manekenki zbog seksi fotografija Instagram je nakratko uklonio račun, a to je usporedila s izbacivanjem putnika iz aviona United Airlinesa ranije ovaj mjesec.

Elle Johnson nije zadovoljna na koji način Instagram tretira modele te se zbog toga požalila. Neki mediji već su je prozvali “preseksi za Instagram”, no račun joj je ponovo aktiviran nakon tri dana.


Iako zna da su joj fotografije na rubu, tvrdi da slijedi sva pravila. “Čudno, ali pravila ne dopuštaju samo ‘neke fotografije ženskih bradavica’. To znači da su druge ok? Problem je selektivni pristup, a neki korisnici su jednakiji od drugih”, požalila se za Mail Online.


Elle je inače velika zagovornica ženskih prava, a sama je započela kampanju “Free the Cleavage” nakon što je čula da je jedna putnica navodno izbačena iz aviona Spirited Airlinesa jer je pokazala dekolte.


Sad se nada da bi njezin pokret mogle usvojiti i mnoge druge žene. “Što se tiče moje kampanje, žene mogu učiniti što žele. Nadam se samo da će odlučiti same, a ne pod teretom društvenog pritiska. Slobodna društva su jedina kojih se isplati biti dio”, zaključila je.

 

I’m back!!!

A post shared by Elle Johnson (@3ll3jaye) on

 

Enjoying #SundayMorning in the snow. Actually, that’s not true. Snow sucks in #April! 🌨😩 #sundaymotivation

A post shared by Elle Johnson (@3ll3jaye) on

 

#EarthDay makes me so hot!

A post shared by Elle Johnson (@3ll3jaye) on

 

It’s #FriskyFriday and I’m dropping the bass! Boom! It’s dropped! 😘 Have a fabulous #weekend!

A post shared by Elle Johnson (@3ll3jaye) on

(Posjećeno 1 puta, 1 današnjih posjeta)
( Index )