Nedjelja, Juni 16, 2019
Velika Kladuša 19° C Broken Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
26. Februar. 2012., Velika Kladuša
Elvir Korać ubio je svoga oca, majku i sestru

Policija još uvijek traga za Elvirom Koraćem, koji se sumnjiči za ubistvo fotografa Mustafe Bukvića u sarajevskom naselju Dobrinja, dok je policija još u petak uhapsila njegovu nevjenčanu suprugu Danu Škrbu i predala je Tužilaštvu Kantona Sarajevo, jer se može dovesti u vezu s ovim ubistvom.

 Dok je Korać u bijegu pred policijom, sve je više informacija o njemu. U prvi mah je objavljeno da je riječ o opasnom kriminalcu, a Federalna televizija je večeras objavila i nezvanične informacije prema kojima je Korać ubio svoga oca, majku i sestru.

Kako je navedeno, ubio je oca na spavanju, zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu koju je izdržavao u Foči. Međutim, početkom agresije pobjegao je iz zatvora. Potom je na slobodi tokom agresije ubio svoju majku i sestru, nakon čega je njihova beživotna tijela prebacio u podrum, gdje ih je posuo krečom. Istraga je potvrdila da je Korać uživao u ubistvima najbližih članova porodice.

ZADNJE VIJESTI IZ Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori