Ponedjeljak, Juni 24, 2019
Velika Kladuša 21° C Clear Sky
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
29. Februar. 2012., Unsko-Sanski Kanton
Cazin: Poziv na jedinstvo vijećnika SDP-a Jasmina Abdagića: “to su naša djeca i naša moralna obaveza”

Uoči današnje sjednice OV, vijećnik SDP-a Jasmin Abdagić je putem društvene mreže facebook ostavio još jedan, od svojih sada prepoznatljivih komentara. Naime, Jasmin je pozvao sve vijećnike da ostave iza sebe razlike i neslaganja te da riješe pitanje osnovne škole “Cazin I”, te se konačno krene sa izgradnjom nove škole, obzirom da je trenutni objekat u katastrofalnom stanju.

 Možemo samo reći, čestitamo Jasmine, nadamo se da će se dogovor postići, a sve za dobrobit naše cazinske djece. Pročitajte citat u cjelosti:

“Za sutra je zakazana XXIX sjednica Općinskog Vijeća, uvažavajući vapaje roditelja djece koja pohađaju nastavu u osnovnoj školi “Cazin I” da se krene u izgradnju nove školske zgrade, da im je sigurnost i zdravlje djece ugroženo zbog katastrofalnog stanja u kojem se nalazi trenutni školski objekat, podnio sam OV Inicijativu da se projekat izgradnje nove školske zgrade proglasi projektom od prioritetnog značaja za općinu Cazin. Bez obzira da li je naša nadležnost, ili nije, to su naša djeca, ni premijerova ni ministrova, već naša cazinska, i naša moralna obaveza je da sve učinimo da dobiju školu kakvu zaslužuju. Pozivam svoje kolege vijećnike da ostavimo iza sebe političke razlike i neslaganja i da se ujedinimo oko ovog projekta na dobrobit svih cazinjana.”

ZADNJE VIJESTI IZ Unsko-Sanski Kanton

Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori