Utorak, Maj 21, 2019
Velika Kladuša 15° C Broken Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
15. Oktobar. 2018., Velika Kladuša Izvor vijesti: RVK/VKportal
BEOGRAD : Članovi SPK “Gloria” iz Velike Kladuše opet ovjenčani medaljama

S odličnim rezultatima s Balkanskog prvenstva u Fit kidsu, koje je u subotu, 13. oktobra,  održano u Beogradu, vraćaju se četiri djevojčice i jedan dječak velikokladuškog Sportsko-plesnog kluba “Gloria”.

Na takmičenju “Balkan Open  Fit Kids” boje Velike Kladuše ali i BiH, u Beogradu je predstavljalo pet članova ovog Kluba: Bilami Durmić, Asja Zahić, Amra Latić, Tarik Keserović i Ismihana Dizdarević. Predstavili su se sa šest gimnastičkih koreografija, od toga pet solo nastupa koji su ovjenčani zlatnim medaljama,  dok je duo nagrađen medaljom srebrnog sjaja.

 

Ovom prilikom, predsjednica Kluba i jedna od trenerica Edina Dizdarević postala je licencirani sudija za “Fit kid”.

Naredne subote, 20. oktobra SPK “Gloria” u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Kladuši organizira humanitarnu priredbu sa početkom u 19.00h. Cilj priredbe je prezentacija aktuelnih koreografija koje će ići na takmičenje u Milano 28. oktobra, ali i prikupljanje sredstava za takmičenja koja su predviđena u nadolazećem periodu. Pored nastupa članova ovog Sportsko – plesnog kluba, prisutne očekuju i nastupi KUD-a – Biser i Ašik kaldrma. Predviđen je i polusatni zajednički ples pod nazivom ” Ne brini i plesi”. Cijena ulaznice je 3 KM.

ZADNJE VIJESTI IZ Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori