Nedjelja, Juli 21, 2019
Velika Kladuša 36° C Broken Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
4. Mart. 2012., Velika Kladuša
Angelinom filmu loše ocjene na IMDB-u

Film Angeline Jolie “U zemlji krvi i meda”, koji je zabilježio veliki interes javnosti u našoj zemlji nije dobio visoke ocjene na najvećoj i najpoznatijoj filmskoj stranici na svijetu IMDB.com.

Iako u BiH, tačnije u Federaciji BiH, filmski prvijenac Angeline Jolie bilježi izniman uspjeh, kojeg je u prvoj sedmici prikazivanja pogledalo 25.374 gledatelja, on ipak nije uspio zadovoljiti ukuse posjetitelja najutjecajnije filmske stranice IMDB.

Film “U zemlji krvi i meda” na skali od 1 do 10 dobio je ispodprosječnu ocjenu 3,7. Do trenutka pisanja ovog teksta glasalo je 18.611 korisnika IMDB-a, a čak 76,3% njih je filmu dalo najnižu ocjenu 1, dok je 3,163 korisnika dalo najvišu ocjenu 10.

Vjerujemo da su na ukupnu ocjenu filma dosta utjecaja imale organizovane Facebook grupe iz Republike Srpske i susjedne Srbije, koje su pozivale da se filmu da najniža ocjena.

Podaci se ažuriraju svakodnevno, tako da i vi svojim glasom možete utjecati na cjelokupnu ocjenu filma.

Poznato je da veliki broj ljubitelja filma širom svijeta često odlaze na pomenutu stranicu kako bi provjerili kakve ocjene ima film prije nego što ga pogledaju. Te ocjene su veoma priznate među svjetskom filmskom zajednicom.

Podsjetimo, nijedno kino u RS na svom repertoaru još uvijek ne prikazuje film Angeline Jolie, koji je u Federaciji BiH ostvario nenadmašiv uspjeh otkad se prate rezultati Box officea.

ZADNJE VIJESTI IZ Velika Kladuša

Nastavljanjem korištenja našeg portala, slažete se sa korištenjem kolačića. više informacija

Postavke kolačića za ovu web stranicu su podešena na "prihvati kolačiće" kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo surfanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete na "Prihvati" ispod onda su pristali na ovo.

Zatvori